ترخیص خازن

ترخیص خازن

امروزه با توجه به گسترش صنایع و افزایش تقاضای مردم، دستگاه ها و دستگاه های مختلفی ساخته می شود. گاهی تولید این ابزار در ایران کافی نیست و عده ای تصمیم می گیرند این کالاها را از کشورهای دیگر وارد کنند. یکی از کالاهایی که از کشورهای دیگر به ایران وارد می شود خازن است. خازن وسیله ای است که در مدارهای الکتریکی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به بررسی واردات و ترخیص خازن که در دسته واردات تجهیزات الکترونیکی می باشد می پردازیم.

 

بیشتر بخوانید : ترخیص انواع باتری

 

ترخیص خازن

انواع خازن های وارداتی به ایران

همانطور که گفته شد خازن ها انواع مختلفی دارند که هر کدام در دستگاه ها و مدارهای مختلفی قرار می گیرند و مسئولیت را بر عهده می گیرند. خازن ها در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارند و به همین دلیل از کشورهای دیگر وارد می شوند. از جمله خازن های صادراتی از کشورهای دیگر قابل واردات به ایران می توان به خازن های ابرخازن، سرامیک، متغیر، ورق، کاغذ، الکترولیتی، میکا، ثابت، آلومینیومی، شیمیایی، تخت، پلاستیک، تانتالیوم و استوانه ای اشاره کرد. ترخیص خازن از گمرک ایران بخش عظیمی از مشکلات صنایع را حل خواهد کرد.

 

واردات خازن چه اهمیتی دارد؟

از جمله مهمترین موارد وارداتی خازنها، توانایی آنها در ذخیره انرژی الکترواستاتیک در میدان الکتریکی است. خازن ها هم می توانند انرژی ذخیره و هم آزاد کنند. طراحی مدارهای الکتریکی بدون کندانسور یا خازن امکان پذیر نیست و باید خازن در این مدارها وجود داشته باشد. از آنجایی که خازن ها انرژی را مستقیماً روی هادی ها جمع آوری و ذخیره می کنند، فرآیند شارژ و دشارژ سریعتر اتفاق می افتد. خازن ها همچنین می توانند کاربردهای ولتاژ بالا را مدیریت کنند زیرا حساسیت کمی به دما دارند. هر خازن بسته به عملکردش ممکن است حدود 10 تا 15 سال دوام بیاورد.

 

واردات خازن از چه کشورهایی انجام می شود؟

خازن ها به دلیل سایز کوچکشان به تعداد زیاد سفارش داده می شوند، بنابراین برای اطمینان از سالم بودن و کیفیت بالای خازن ها بهتر است از یک شرکت واردکننده برای خرید سفارش خود از کشورهای دیگر کمک بگیرید. امروزه بیشتر واردات و ترخیص خازن از کشورهای تایوان، کره و چین انجام می شود و شما می توانید با ثبت سفارش به یک شرکت معتبر وارد کننده، با کیفیت ترین و مناسب ترین خازن ها را خریداری کنید.

 

ترخیص خازن

مراحل ترخیص و واردات خازن

برای واردات خازن مانند واردات سایر دستگاه ها، واردکننده باید مراحلی را طی کند تا در نهایت بتواند از خازن های مورد نظر استفاده کند. در ادامه مقاله به بررسی مراحل می پردازیم.

  • تحقیق در مورد واردات خازن

قبل از ثبت سفارش باید در مورد تمامی مراحل واردات خازن از کشورهای صادرکننده این قطعات تحقیق کنید. برای این کار باید با دقت عمل کنید و هیچ موردی را از دست ندهید زیرا در صورت اشتباه در کوچکترین مورد ممکن است صدمات جبران ناپذیری به شما وارد شود.

  • مشاوره با کارشناسان

پس از انجام تحقیقات مورد نیاز، باید به یک متخصص در این زمینه مراجعه کرده و تمامی اطلاعات و خواسته های خود را توضیح دهید. این افراد با توجه به نیاز شما و کشورهای تولید کننده خازن می توانند شما را راهنمایی کنند و شرکت وارد کننده را به شما معرفی کنند. اکنون باید در مورد این شرکت و اعتبار آن تحقیق کنید تا بتوانید با اطمینان سفارش خود را ثبت کنید تا در نهایت خازن پاک شود.

  • دیدار با صاحبان شرکت واردکننده

پس از اطمینان از اعتبار شرکت واردکننده، باید با مدیر آن وقت بگذارید و به ملاقات صاحبان این شرکت رفته و با آنها گفتگو کنید. همچنین باید تمام اطلاعات خازن های مورد نظر را به آنها بگویید و انتظارات خود را بالا ببرید.

  • عقد قرارداد با شرکت وارد کننده

در صورت توافق طرفین مبنی بر واردات خازن، باید پس از مطالعه و اعلام رضایت طرفین قراردادی نوشته و امضا شود. در این زمان حتما قرارداد را مطالعه کنید و اگر بخشی از خواسته های شما در آن نیست از آنها بخواهید که خواسته شما را اضافه کنند.

  • دریافت مجوز توسط شرکت وارد کننده

پس از امضای قرارداد، شرکت واردکننده باید یک سری مدارک و مجوز از ارگان های مربوطه دریافت کند تا سفارشات شما را به ایران وارد کند. گمرک اجازه ورود هیچ کالایی را بدون مجوز نمی دهد لذا وجود این مجوزها و مدارک کاملا ضروری است. از اینجا به بعد کار واردات برعهده شرکت وارد کننده است اما می توانید تا زمان ترخیص خازن بر کار آنها نظارت داشته باشید.

  • انتخاب کشور و شرکت صادرکننده

شرکت واردکننده مطمئناً اطلاعات جامع و کاملی در مورد خازن ها و کشورهای صادرکننده آنها دارد و بر اساس این اطلاعات کشور و شرکتی مطمئن را برای خرید خازن انتخاب می کند. پس از انتخاب این شرکت، با آنها صحبت می کند و در نهایت با رضایت طرفین، پیش فاکتور را از شرکت صادرکننده دریافت می کند.

  • ثبت سفارش

حال شرکت واردکننده باید به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه و سفارش خود را ثبت کند تا در صورت ممنوعیت این کالاها مطلع شود. در صورت عدم وجود ممنوعیت، این شرکت باید براساس توافق نامه، ارز دولتی و ترجیحی را پرداخت کند.

  • حمل و نقل و بیمه

با توجه به حساسیت واردات خازن، این کالاها باید پس از سفارش و پرداخت هزینه به بهترین شکل به ایران صادر شود تا آسیبی به آن وارد نشود. برای اطمینان از ارسال خازن ها، بهتر است این کالاها را بیمه کنید تا در صورت بروز حادثه، نگرانی از بابت آن وجود نداشته باشد. بهترین راه برای انتقال خازن روشی است که زمان و هزینه کمتری نیاز دارد. انتخاب روش حمل خازن به عهده شرکت واردکننده می باشد.

  • تخلیه خازن ها

در مرحله آخر شرکت واردکننده باید خازن را از گمرک ترخیص کند. ترخیص این خازن ها ممکن است کمی طول بکشد اما شرکت واردکننده ای که انتخاب می کنید مطمئنا می تواند این کالاها را به راحتی و در کمترین زمان ممکن ترخیص کند زیرا این شرکت ها سال ها تجربه در زمینه واردات انواع دستگاه ها و تجهیزات دارند و اطلاعات کافی در مورد مراحل گمرکی دارند.

 

بیشتر بخوانید : ترخیص مقاومت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا