با وجود اینکه امروزه روش های حمل و نقل متفاوتی وجود دارد، حمل و نقل زمینی به دلیل مزایای نسبتاً زیاد، همچنان بیشترین استفاده را در جوامع مختلف دارد. حمل و نقل زمینی داخلی و خارجی کاربردهای متفاوتی برای افراد و موسسات دارد و همین امر باعث شده تا افراد زیادی برای درآمد خود به این روش حمل و نقل وابسته باشند. بنابراین کاملاً طبیعی است که مشتریان حمل و نقل زمینی گستره بسیار وسیعی داشته باشند و گروه های مختلفی را شامل شوند.

بیشتر بخوانید : حمل هوایی کالا

حمل و نقل زمینی چیست؟

شاید وقتی از حمل و نقل زمینی صحبت می کنیم اولین چیزی که به ذهن مردم می رسد این باشد که این روش حمل و نقل بیشتر مربوط به جابجایی مسافران و افراد است، اما باید بدانید که حمل و نقل و حمل و نقل زمینی روشی برای جابجایی افراد و کالاها است و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. بسیاری از کالاهای تجاری و لوازم تجاری باید از طریق تجهیزات حمل و نقل زمینی جابجا و در فواصل مختلف ارسال شوند.

یکی از سوالات بسیار مهمی که ممکن است در ذهن شما ایجاد شود و برای شما چالش ذهنی ایجاد کند این است که با وجود اینکه امروزه روش های مختلفی برای حمل کالا وجود دارد، چرا باید از روش حمل و نقل زمینی استفاده کرد؟ انجام دادن؟ در نگاه اول مردم با خود فکر می کنند که شاید استفاده از روش های دیگر حمل و نقل مانند حمل و نقل هوایی و استفاده از بارنامه مرکب بسیار بهتر از حمل و نقل زمینی باشد، اما پس چرا هنوز بسیاری از افراد ترجیح می دهند از روش حمل و نقل جاده ای استفاده کنند؟ برای پاسخ به این سوالات با ما همراه باشید.

همانطور که اشاره کردیم با استفاده از حمل و نقل زمینی امکان جابجایی افراد و مسافران مختلف وجود دارد و می توان کالاهای مختلف را به مسیرهای دور و نزدیک ارسال کرد. همه ما به خوبی می دانیم که هر روش حمل و نقل دارای مزایا و معایبی است و به طور کلی نمی توان ادعا کرد که روش حمل و نقل زمینی یا هوایی به تنهایی دارای مزایای کامل است و هیچ گونه معایب و معایبی ندارد.

موضوع مهمی که امروزه روش حمل و نقل زمینی را در بین بسیاری از مردم دنیا رایج کرده است و با وجود معرفی روش های جدیدتر حمل و نقل مانند حمل و نقل هوایی همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است این است که مزایای این روش نسبت به آن دارای معایب بسیار کمتری است. . برای آشنایی بیشتر با مزایا و معایب حمل و نقل زمینی، پیشنهاد می کنیم در مقاله زیر با ما همراه باشید تا بتوانیم تمامی اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهیم.

در تعریف حمل و نقل زمینی می توان گفت که این روش یکی از بهترین روش ها برای حمل و نقل به شمار می رود که هزینه بسیار مناسبی دارد و معمولا زمانی که از این روش برای حمل کالا استفاده می شود افراد با زمان محدود نمی توانند کاملاً واضح است که یکی از معایب روش حمل و نقل زمینی زمان بر بودن آن است. اما بزرگترین مزیت آن ارزان بودن آن است. بنابراین کسانی که برای زمان تحت فشار نیستند می توانند با استفاده از حمل و نقل زمینی در هزینه خود صرفه جویی کنند.

بیشتر بخوانید : ترخیص کالا از گمرک

 

 

حمل زمینی

انواع حمل و نقل زمینی کالا

اگر بخواهیم حمل و نقل زمینی را به دسته های مختلف تقسیم کنیم، باید بگوییم که معیارهای مختلفی برای این تقسیم بندی ها وجود دارد، اما عمده ترین و رایج ترین مقوله ای که در رابطه با موضوع حمل و نقل زمینی، خارجی یا داخلی بودن، می توان به آن اشاره کرد، همین روش است.

امروزه حمل و نقل زمینی علاوه بر کاربرد فراوان در کشور، یکی از روش های جابجایی کالا در سطح بین المللی می باشد. به طور کلی می توان گفت که حمل زمینی کالاهای مختلف توسط کامیون های سنگین حدود 3 تا 10 روز زمان می برد.

در حال حاضر روش حمل و نقل زمینی به صورت بین المللی در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، اما توجه داشته باشید که اگر فاصله بین کشورها بسیار زیاد باشد و احتمال خراب شدن یا مفقود شدن کالا وجود داشته باشد و یا اگر کشور ارسال کننده و پذیرنده آبراه وجود داشته باشد. ، بهتر است به جای استفاده از روش حمل و نقل زمینی به دنبال روش های حمل و نقل دیگری مانند: هوایی، دریایی و … باشید.

توجه داشته باشید که حمل و نقل ریلی یکی از مهمترین مصادیق حمل و نقل زمینی است و بسیاری از کشورها و تجار ترجیح می دهند از این روش برای صادرات و واردات کالاهای مختلف استفاده کنند. یکی از اصطلاحاتی که ممکن است در مورد این روش حمل و نقل زمینی شنیده باشید، حمل و نقل ریلی است. این اصطلاح معمولاً زمانی استفاده می شود که از خطوط راه آهن و قطار برای جابجایی کالاهای مختلف استفاده می شود.

حمل زمینی

حمل و نقل ریلی

ناگفته نماند که ترانزیت ریلی به خصوص در بحث تجارت بین المللی شرایط نسبتاً ویژه و متفاوتی دارد. یکی از اساسی ترین شرایطی که در رابطه با این موضوع می توان به آن اشاره کرد، بارنامه هوشمند و انعقاد قرارداد قانونی است.

از طرفی باید توجه داشته باشید که برای ترانزیت ریلی بین المللی باید بین کشور مبدا و مقصد راه آهن بین المللی وجود داشته باشد. پس از الزامات حمل و نقل زمینی با راه آهن می توان به نمایندگان مجاز، بارنامه، مشتری بلیط و … مراجعه کرد.

بر اساس آمار و اطلاعات به دست آمده در سال های اخیر می توان گفت کشورهایی مانند چین، روسیه، آمریکا و … بیش از سایر کشورها از روش ترانزیت ریلی برای جابجایی کالا و بار تجاری استفاده و استفاده می کنند. از جمله اصلی ترین حمل و نقل های ریلی بین المللی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مصرف سوخت کمتر
  2. مساحت شهر کمتر
  3. ایمنی بالاتر
  4. مشارکت نیروی انسانی کمتر
  5. حوادث کمتر
  6. کیفیت بالای حمل و نقل
بیشتر بخوانید : حمل دریایی کالا
اسکرول به بالا